Hercertificering Wet natuurbescherming niveau 3 (F17)

Bent in het bezit van het certificaat Flora- en Fauna wet niveau 3 of Wet natuurbescherming niveau 3 en is dit certificaat (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren! Door het volgen van een kennisbijeenkomst kunt u een nieuw certificaat van AOC Keurmerk ontvangen. Daarmee is uw kundigheid weer voor 3 jaar geborgd en aantoonbaar. Zo blijft u een expert op het gebied van de Wet natuurbescherming en kunt u deze in de praktijk op de juiste wijze blijven toepassen.

Inhoud
In de bijeenkomst komen de volgende zaken aan de orde:

  • De nieuwste wet- en regelgeving; wat is er veranderd?
  • Hoe werkt de gedragscode Beheer Groenvoorzieningen 2.0?
  • Werkproces: uw taken en die van uw collega’s.
  • Rol als opdrachtgever of opdrachtnemer.
  • Tips voor het aanbesteden van onderhoudswerkzaamheden.
  • Wat zijn de essenties voor het Plan van Aanpak.
  • Uitwisseling van uw praktijkervaringen met uw medecursisten.

Deelname aan een kennisbijeenkomst geeft automatisch recht op een nieuwe en erkende certificering van het AOC Keurmerk. De hercertificering is 3 jaar geldig. Heeft u niet op tijd een kennisbijeenkomst gevolgd dan moet er opnieuw examen gedaan worden. Er is geen uitlooptijd.

Bij u op locatie
Heeft u meerdere mensen binnen uw bedrijf die voor hercertificering in aanmerking komen dan is een in-company bijeenkomst een goed alternatief. Voorbeelden, oefeningen en inhoud kunnen toegespitst worden op bedrijfsspecifieke omstandigheden.  De vertaling naar de eigen werkpraktijk wordt daarmee nog eenvoudiger. Het kan zijn dat hierdoor de duur van de bijeenkomst aangepast moet worden. U kunt contact opnemen met het cursusbureau voor een vrijblijvende offerte.


Duur
1 dag

Kosten per deelnemer
200,--
excl. 21% btw, excl. toeslag cert. Stadswerk 35,--

 

 

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus?

Aanmelden Download PDF